't Hemelryck - Proeverij - Degustaties


Wijndegustaties

Hoe vindt je jouw persoonlijke smaak terug tussen tientallen wijnen?
Makkelijk! Laat Christophe van 't Hemelryck U helpen op één van de degustaties/wijnbeurzen. Twee keer per jaar houden we zo een degustatie. Hier stellen we een 20 à 30-tal wijnen voor in alle prijsklassen. We tonen u tevens aan welke wijnen bij seizoensgerechten passen en geven u er een hapje bij om de combinaties te staven.

Whiskydegustaties

Recent kunt u bij 't Hemelryck terecht voor whiskydegustaties. Op vraag van de klanten bieden we al enige tijd een grotere diversiteit aan whisky aan. Neem daarbij onze interesses voor smaken en de combinatie met gerechten en je ziet al snel hoe dit groeide. Je kan in ’t Hemelryck dus ook terecht voor whiskydegustaties, zowel de beginner als de kenner zal er zich thuis voelen.

Een programma duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit het proeven van 6 whisky’s. Hier worden de basiskarakteristieken herkent. U krijgt ook een vlotte toelichting van het productieproces, de rijping … en al wat u nodig heeft om uw kennis zelf uit te breiden. Indien u wenst kunnen hier ook hapjes bij geserveerd worden om aan te tonen dat je gerechten en whisky perfect kan matchen!

Meer informatie kunt u bekomen bij Christophe. Een whiskydegustatie kan al vanaf € 25,00 per persoon.

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
De beste wijnen verkrijgbaar! Nederlands English