't Hemelryck - Feestzaal en seminarieruimte - Zakelijke evenementen


Voor al uw vergaderingen, recepties en seminaries tot 30 personen biedt hotel ’t Hemelryck u een aangename ruimte met een waaier aan mogelijkheden.

Onze seminariezaal heeft een capaciteit van 50m² en kan volledig naar uw wens worden ingedeeld. De zaal beschikt over natuurlijk daglicht en alle technische voorzieningen (gratis draadloos internet, overheadprojector, scherm, flipchart, tv, video, …) volgens uw persoonlijke behoeften. Het programma wordt vooraf samen met u besproken. Koffiebreaks kunnen worden voorzien, evenals water, frisdranken en koffie & thee vergezeld van heerlijke koekjes en gebak. Wij werken alles tot in de puntjes voor u uit en zorgen voor een professioneel verloop van de dag. De mogelijkheid bestaat om uw vergadering of seminarie te koppelen aan een heerlijke lunch of diner (ontbijt). De hotelaccommodatie maakt het voor u mogelijk een overnachting met ontbijt te koppelen aan uw seminarie.

Prijs op aanvraag en op maat van de klant in functie van de gewenste omkadering.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u steeds terecht bij 't Hemelryck. Het volledige dagverloop wordt persoonlijk met u besproken en opgesteld volgens uw eigen wensen en behoeften.

Tel: +32 14 51 81 18
Fax: +32 14 51 19 07
Email: info@themelryck.be

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Intiem tuinterras - heerlijk genieten! Nederlands English