't Hemelryck - Hotel - Welkom


Charmehotel 't Hemelryck is gelegen in Grobbendonk, op nauwelijks 20 km van Antwerpen. Tijdens Uw verblijf waant U zich in een Engels landhuis. Dit beeld wordt geschept door het prachtige pand wat met een subliem gevoel voor stijl in een rustieke Engelse sfeer is gebracht door sfeerdecoratrice Tilly Cambré.
Tel daarbij de prachtige ligging temidden van de Antwerpse Kempen, omringd door wandel- en fietspaden, monumenten en tal van ontspanningsmogelijkheden. U zal moeten constateren dat het paradijs dichter bij Uw huis is dan verwacht.

Welkom in ons charmehotel!Charmehotel 't Hemelryck is niet alleen een thuis voor de drukke zakenreiziger die op zoek is naar rust, maar ook een goede uitvalsbasis voor diegene die de bruisende en opgewekte cultuurstad Antwerpen wil verkennen, stad van beroemde musea, prachtige winkels, etc...

Een charmant en comfortabel hotel met zeven kamers. Naast de aanwezige ingrediënten die dit hotel zo bijzonder maken, krijgt U te maken met een warm, oprechte ontvangst, een uitstekende service en persoonlijke aandacht tijdens Uw verblijf. Een ervaring die U niet mag missen.

's Avonds kan U uitgebreid genieten van een subliem diner geserveerd in één van de sfeervolle restaurants in onze nabijheid, zelfs op wandelafstand.
Op die manier kunnen we ten allen tijde de rust voor onze gasten vrijwaren. Na het diner kan U nog heerlijk nagenieten in de intieme bar, met speciale whisky’s, wijnen en alle andere dranken die U zeker zullen bekoren.

Graag heten wij U welkom en tot binnenkort!

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Nederlands English  nu uw hotelkamer