't Hemelryck - Hotel - Historiek


Omstreeks 2004 kozen Carmen en Johan voor een nieuwe uitdaging: Charmehotel 't Hemelryck, een plaats waar zelfs engelen tot rust komen. Wie komt logeren is zeker geen kamernummer. Logeren in Charmehotel 't Hemelryck betekent de gast des huizen zijn. Het is niet zomaar een hotel, maar een combinatie waar vorstelijk slapen en goddelijk eten centraal staat. Klanten kunnen genieten van een bosrijke omgeving die zich leent tot heerlijke wandelingen en fietstochtjes, nadien sfeervol dineren bij kaarslicht, even iets drinken in de bar en dan genieten van de stilte van de nacht.

Historiek van 't HemelryckZelf was ik, Christophe, tijdens mijn studies steeds de rechterhand van Carmen en Johan. Na een verkenning van het bedrijfsleven kriebelde het toch om terug te gaan naar het horecaleven. Ik maakte er mijn dagelijkse bezigheid van om de klanten te bedienen in het restaurant vergezeld van mijn hobby “wijn- en whiskydegustaties”.

Eind 2009 besloten Carmen en Johan om te kiezen voor rust en een gezinsleven. Mijn passie lag ondertussen in het hotel en restaurant/feestzaal. Daarom besloot ik de zaak verder uit te bouwen.

Ik ontvang jullie graag en bedien jullie met de glimlach!

Christophe

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Nederlands English  nu uw hotelkamer