't Hemelryck - Hotel - Partners


Wellness & Sauna: Aquarein

Kom thuis
Stap Aquarein binnen en de stress glijdt van je af . Laat je leiden door de goede zorgen van onze medewerkers en geniet van totale ontspanning.We zijn er voor jou en koesteren jou persoonlijk welzijn!

Geniet met al uw zintuigen
Verwen je lichaam en geest, zodat je zintuigen hun evenwicht hervinden. Aquarein ontvangt je in een state-of-the-art wellnesscomplex met een prachtige tuin. En biedt je pure verwennerij: Je beleeft diepe ontspanning in de sauna's of hammam, je ervaart de helende kracht van een massage of pakking, je proeft onze lekkere en gezonde keuken.

Beleef de ongerepte natuur
Aquarein ligt midden in een prachtig oud bos. Waar je ook bent, binnen of buiten, altijd zie je de bomen en hoor je de vogels. Je geniet van de absolute rust, schoonheid en privacy.

www.aquarein.be

Wellness & Sauna: AquareinWellness & Sauna: AquareinWellness & Sauna: AquareinWellness & Sauna: Aquarein


Daemshof: Feestzaal

Voor feesten met méér dan 40 genodigden werkt 't Hemelryck samen met feestzaal Daemshof. Drie stemmige en sfeervolle zalen zijn er op gericht uw huwelijksfeest of familieaangelegenheid perfect en sfeervol te laten verlopen. Het bruidspaar en hun familie kunnen op het einde van de dag in 't Hemelryck terecht voor een ontspannenede overnachting en een heerlijk ontbijt.
Taxiservice beschikbaar, mits reservatie.

www.daemshof.be

DaemshofDaemshofDaemshofDaemshof

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English