't Hemelryck - Hotel - Pers en media


Hotel 't Hemelryck valt extra op in Michelingids

Hotel 't Hemelryck valt extra op in Michelingids door foutje

Door een technische fout in de drukkerij is het Grobbendonkse hotel 't Hemelryck niet opgenomen in de Michelingids. Om de fout recht te zetten, besloot Michelin om het hotel op te nemen als bladwijzer. 't Hemelryck is zo dé eye-catcher van de nieuwe Michelingids.
Bekijk het filmpje op RTV

 
Michelin vergeet 't Hemelryck

Michelin vergeet 't Hemelryck

Het zal je maar overkomen: als restaurant waardering krijgen van Michelin, maar door een technische fout toch niet vermeld staan in de fameuze culinaire gids. Restaurant-hotel 't Hemelryck uit Grobbendonk maakte het mee.
Bekijk het artikel

 
Hanneke en Christophe op VTM

Hanneke en Christophe op VTM

Hanneke Driezen uit Veerle runt samen met haar partner Christophe het hotel-restaurant 't Hemelryck in Grobbendonk. Onlangs had vtm ze uitgenodigd om deel te nemen aan het programma 'Met 4 in bed' en ... ze zijn daar op ingegaan.
Bekijk het artikel

 
Nieuwe geschenkbon voor 't Hemelryck

Nieuwe geschenkbon: 3 maal genieten in de Kempen

Geschenkbons zijn meer dan in. 3 Horeca Award Winners uit Neteland bieden een leuke geschenkbon aan voor een arrangement overgoten met gastronomie, wellness en een relaxe overnachting.
Bekijk het artikel

 
Lekkere keuken en heerlijke wijnen

Winnaar horeca awards 2011 voor categorie beste Hotel (privé)

Op 11 februari werden voor de derde keer de Horeca Awards uitgereikt voor de betere horecabedrijven. Onder grote belangstelling werden de horeca-uitbaters beloond voor hun inzet. In de categorie privéhotels kaapte 't Hemelryck uit Grobbendonk de eerste prijs weg!
Bekijk het artikel

 
Lekkere keuken en heerlijke wijnen

Lekkere keuken en heerlijke wijnen in de groene Kempen

Fragment uit een reportage van ATV: op verkenning in de groene Kempen ontdekt Sandra Deakin een plekje om heerlijk te ontspannen...
Bekijk het filmfragment.

 
De kempen in Engelse stijl

De Kempen in Engelse stijl

Op amper 20 minuutjes rijden van Antwerpen, beland je in een andere wereld: naald- en loofbossen, kronkelende waterwegen en schitterende vergezichten. Welkom in de Kempen!
Het artikel uit Metro

 
Dromen van een onvergetelijke huwelijksnacht

Dromen van een onvergetelijke huwelijksnacht

In charmehotel 't Hemelryck waant u zich in een oud-Engels droomhuis, waar de typische Engelse landelijkheid verweven wordt met een vleugje eigentijdse charme.
Het artikel uit Loving You - bruids & feestmagazine

 
't Hemelryck: romantiek in de Kempen

't Hemelryck: romantiek in de Kempen

Een hemelbed, een stel oude koffers, een paar rijlaarzen en ruime gezellige zetels. Er ligt een stukje Engeland in Grobbendonk.
Het artikel uit Feeling

 
De diamant van Grobbendonk

De diamant van Grobbendonk

STIJL trok naar charmehotel 't Hemelryck, een oord van rust en verfijning...in de Antwerpse Kempen, op een twintigtal kilometer van de metropool.
Het artikel uit STIJL

 
Rijstpap in de hemel

Hotel 't Hemelryck: Rijstpap in de hemel

Carmen Vercynckt en Johan Verhaegen houden van de gezellige Engelse landelijke stijl en het was hun bedoeling hun hotel in die stijl in te richten. Ze vonden een ideale partner in decoratrice Tilly Cambré, die de kamers en het restaurant inrichtte
Het artikel uit De Standaard

 
Logeren in stijl

Logeren in stijl: Hemelse charme en romantiek

Enkele muren zijn er getooid met engeltjes, bij de koffie krijgt u rijstpap met gouden lepeltjes en met een beetje verbeelding heeft gastheer Johan wel iets weg van een sint Pieter die zijn gasten staat op te wachten aan zijn 'hemelpoort'.
Het artikel uit Special Woon Engelse stijl

 
Gastronomie: 't Hemelryck

Gastronomie: 't Hemelryck ***

Rares sont les cuisiniers hors pairs prêts à mettre leurs talents au service d'une omelette aux tomates ou un pain bagnat au jambon mozarella. C'est incontestablement une des grand qualités de Carmen Vervynckt.
Het artikel uit Le Soir Magloisirs

 
't hemelryck zwaait de poorten open!

't Hemelryck zwaait de poorten open!

Vandaag vrijdag opent 't Hemelryck in Grobbendonk. Dit kleine hotel met zeven kamers moet een parel aan de kroon van het verblijfstoerisme in de regio worden. Het artikel uit De Gazet van Antwerpen

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English