't Hemelryck - Restaurant - Vrijdag- en zaterdagmenu in restaurant 't Hemelryck


Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in het hotel toegankelijk voor iedereen. (enkel op reservatie) Zo kan je genieten van pure gastronomie in een stijlvol interieur in een rustige omgeving.
Wij serveren u steeds een heerlijke 5-gangenmenu voorafgegaan van enkele apéritiefhapjes. U kan voor het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees. Al onze producten zijn dagvers, van de huisbereide broodjes bij het voorgerecht tot het laatste hapje bij de koffie.
Voor de liefhebber wordt deze menu voorzien van enkele frappante passende wijnen!

Allergeneninformatie: vraag ernaar. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.


Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 25/4-1/6

 
  Seizoensamuses van de chef
 
  Tartaar van wilde zalm, rode biet, mierikswortel, gemarineerde ramanas, granny smith, kruidenkaas, dragon
 
  Noedelsoep op Oosterse wijze met kip, chili, gember, cocos, koriander
 
  Zeewolf, risotto, asperge, shiitake, parmezaan, limoen
 
  Soepje van meloen en munt
 
  Lamsziel, oosterse kruiden, geconfijte tomaatjes, gebakken asperges, gratin, jus
 
  Dessertcreatie van de chef
 
  (kaasbordje optioneel +€ 14.00 of als vervanging van uw dessert +€4.00)
 
Gastronomisch menu aan: 69 per persoon

Aangepaste wijnen aan: € 27.50 per persoon



 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English